image
BIO KOTÁNYI FAHÉJ 18G
450 Ft
 
 
 
 
 
 
BIO KOTÁNYI FAHÉJ 18G
Cikkszám: 140865
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
450 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont szept. 24
Foxpost szept. 25
MPL Automata szept. 25
Posta Pont szept. 25
MPL futár szept. 25
Expressz szállítás szept. 24
Nagy csomag szept. 27

Gondosan válogatott, melengető, aromás ízű bio fahéj a legszigorúbb szabványok szerint feldolgozva és csomagolva - csakúgy, mint a Kotányi többi bio fűszere és fűszernövénye.
A Bio őrölt fahéj édes ételekben és süteményekben, valamint kompótokban, forró italokban és csípős ázsiai, távol-keleti és arab ételekben is használható.

Összetevők:
fahéj (minősített biogazdálkodásból)

Allergének:
Nyomokban a következőket tartalmazhatja: gluténtartalmú gabonafélék, mustár, szezámmag, szója, tej, tojás, zeller

Tápértéktartalom 100g-ban:
Energia 828 kJ/202 kcal
Zsír 0,5 g
 - ebből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 17 g
 - ebből cukor 0,5 g
Fehérje 3,0 g

Felhasználás:
Mézeskalács, sült alma és kompót: A fahéjat sokan automatikusan az édes fogásokhoz társítják, azonban a fűszer sok sós fogáshoz is remekül illik. A fahéj őrölt formában és egész rúdként is elérhető, sőt, időnként a fahéjfa éretlen termésével is találkozhatunk a boltok polcain. Indiában a fahéjrudakat gyakran forró olajban sütik, amitől a rudak kitekerednek, és még intenzívebb ízűvé válnak. Az egész fahéjat leggyakrabban levesek, casserolék, rizses ételek, valamint forralt bor és puncs ízesítéséhez használjuk. Az őrölt fahéjjal ellenállhatatlan ízt adhatunk a különféle péksüteményeknek, tortáknak és tésztáknak.

Tárolás:
Száraz helyen tartandó.

 

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 május

Ajánló
image
LAKSHMY TANDOORI MASALA FŰSZERKEVERÉK 30G /TOLDI/
458 Ft
image
LAKSHMY MADÁRSZEM CHILI 10G /TOLDI/
458 Ft
image
LAKSHMY GARAM MASALA FŰSZERKEVERÉK 30G /TOLDI/
458 Ft
image
Fűszermalom KOTÁNYI jódozott tengeri só 92g
458 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.