PCX átvevő pont | nov. 15 |
A fruktózt tartalmazó élelmiszerek fogyasztása kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést eredményez, mint a szacharózt vagy glükózt tartalmazó élelmiszereké. Ügyeljen a változatos és kiegyensúlyozott étrendre és az egészséges életmódra!
Kakaó szárazanyag tartalom a tejcsokoládéban legalább 45%.
Összetétel:
édesítőszer: eritrit (37,7%), kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószerek: szójalecitin, poliglicerin-poliricinoleát, aroma
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1628 kJ / 396 kcal
Zsír 44 g
- ebből telített zsírsavak 26,6 g
Szénhidrát 45,3 g
- ebből cukrok 6,7 g
- ebből poliolok 37,7 g
Rost 2,1 g
Fehérje 6,3 g
Só 0,2 g
Tárolás:
Hűvös, száraz helyen.