PCX átvevő pont | nov. 15 |
A fokhagymás karalábé a legújabb termékünk - a tradíciók és az egyszerűség mezsgyéjén. Mi van az üvegben A Fermentini termékektől már megszokott vékony csíkos formátumban karalábé, egy csipet fokhagyma, és só. A fermentálási folyamat során a vitamin- és ásványianyag tartalom megmarad, a fokhagyma viszont elveszíti a csípősségét az erjedés alatt, de az íze finoman fűszerez. Bátran ajánljuk a mindennapi fogyasztását, mivel erjedés után a fokhagyma utóíze, és illata hamar lecseng, így azok is fogyaszthatják, akik tartanak tőle a hétköznapokban.
A termék összetevőinek egyszerűsége (karalábé, fokhagyma és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. október