PCX átvevő pont | dec. 06 |
A Hulala vegán habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, 5-8 C között alapanyag hőmérséklettel.
Gluténmentes, laktózmentes.
Összetevők:
víz, növényi zsírok pálma- és pálmamag (22%), cukor (18%), stabilizátorok: szorbit szirup (E464,E463), guargumi, xantángumi, szentjánoskenyérliszt. emulgeáló szerek: (E435, E485), szójalecitin (E322), E471, savanyúságot szab. anyag: E339, E331, aromák, só.
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1171 kJ / 282 kCal
Zsír 23 g
- ebből telített 22 g
Szénhidrát 20 g
- amelyből cukrok 18 g
Fehérje 0 g
Só 0,16 g
Tárolás:
Használat után hűtőben tartandó, 3-4 napon belül fogyassza el. Fagyasztani tilos.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. május