PCX átvevő pont | jan. 23 | |
DPD Pont | jan. 24 | |
Packeta | jan. 24 | |
Foxpost | jan. 24 | |
MPL Automata | jan. 24 | |
DPD Futár | jan. 24 | |
Posta Pont | jan. 24 | |
MPL Futár | jan. 24 | |
DPD Expressz | jan. 23 | |
Nagy csomag | jan. 28 |
Az isteni szíverősítő!
A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.
A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio termelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják, ezután pörkölik.
A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges, rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban.
A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.
Összetevők:
100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 10-15 g
ízlés szerint
Tárolás:
Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.
Figyelmeztetések:
Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. január