PCX átvevő pont | nov. 18 | |
DPD Pont | nov. 19 | |
Foxpost | nov. 19 | |
Packeta | nov. 19 | |
MPL Automata | nov. 19 | |
DPD Futár | nov. 19 | |
Posta Pont | nov. 19 | |
MPL Futár | nov. 19 | |
Expressz szállítás | nov. 18 | |
Nagy csomag | nov. 21 |
A rizst nyilván Neked sem kell bemutatnunk, hiszen mindenki ismeri ezt az ételt. Te is unod, hogy mindig összetapadnak a rizsszemek Szeretnéd rizsből is a legjobb bio minőséget adni családodnak Akkor válaszd a Biopont hosszú szemű fehér rizst! A hosszú szemű rizs a főzés során nem tapad össze, pergős marad, így kiváló köret, vagy rizottó készíthető belőle!
Miért érdemes sok rizst fogyasztanod
A rizs nem véletlenül a második legelterjedtebb növényi eredetű ételünk a búza után. A tányérunkra kerülő fehér rizs több lépésen esik át, míg elnyeri ezt a formáját. Több takaróréteg is fedi a belső fehér rizsszemeket, amiket eltávolítanak vagy lekoptatnak. A koptatás során a tápanyagok egy része ugyan elveszik, ez mégsem kártékony művelet. Ezáltal a korpában található zsírmennyiség is távozik, amelynek köszönhetően a fehér rizs hosszabb ideig eltartható, mint barna testvére. A rizsben található szénhidrát nagy százalékban keményítő, ezen kívül nagy mennyiségű fehérjét, B-, E- és K-vitaminokat, valamint ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. Reggelire, ebédre vagy vacsorára az előételektől a desszertekig számos formában elkészítheted! Te hogyan szereted a legjobban
Összetevők:
hosszú szemű fehér rizs*
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 1471 kJ / 346 kcal,
Zsír: 0,6 g,
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g,
Szénhidrát: 77,7 g,
- amelyből cukrok: 0,5 g,
Só: 0,01 g,
Fehérje: 6,8 g
Allergének:
Földimogyorót, szezámmagot és búzát feldolgozó üzemben csomagolt.
Felhasználás:
A tasak tartalmát másfél liter vízben főzve forrástól számítva 12-14 perc után fogyasztható.
Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tárolandó!
Jogi szabályozás: Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július