PCX átvevő pont | nov. 25 |
Régóta ismert a céklában található mélyvörös festékanyag, a betanin jótékony hatása. A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Talán ez a zöldségféle a legismertebb, hiszen a hagyományos gyógyításban mindig fontos szerepet kapott.
A modern kutatások is hírt adnak az érrendszert karbantartó, májvédő hatásáról, valamint a rosszindulatú betegségek megelőzésében, kiegészítő kezelésekben betöltött szerepéről. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr. Steinberger Céklalé a növény valamennyi egészséges alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Méregtelenítéshez, lé- és böjtkúrához is kiváló.
Összetevők:
bio céklalé, bio citromlé
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 155 kJ (37 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 8 g
- amelyből cukrok: 8 g
Rost: 0,5 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,13 g
Kálium: 280 mg / 14%*
*táplálkozási referenciaértékek %-a
Fogyasztási javaslat:
napi 150-200 ml 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott a fogyasztása.
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június