PCX átvevő pont | nov. 19 |
100%-os, első préselésből kinyert direktlé.
A Perzsiában őshonos gránátalma a legősibb gyümölcsök egyike. Különböző kultúrákban a halhatatlanság, az örök termékenység, a megújhodás, a regeneráció jelképe. Az Ayurvéda gyógyászat szerint a gránátalma fa „az egészpatikával” ér fel. Lassítja az érelmeszesedés előrehaladását, csökkenti a következményként kialakuló érkárosodásokat, és további szív- és érrendszeri kockázatokat. A benne lévő vegyületek megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, segítik fenntartani az ér legbelső sejtrétegének egészséges működését, csökkentik a szabadgyökök okozta krónikus betegségek kialakulásának valószínűségét.
A gránátalma készítmény kéthetes fogyasztása jelentősen gátolta a sejtmembránok károsodását, javította a plazma antioxidáns kapacitását és különösen előnyösen befolyásolta a védő koleszterin (HDL) szintet, segítette fenntartani az egészséges állapotra jellemző vérnyomás értéket. A gránátalmában lévő hatóanyagok antioxidáns hatásuk révén védenek az oxidatív stressz sejtkárosító hatásától, támogatva az immunrendszer munkáját és segíthetik a normál sejtosztódást. Kiváló termőterületekről származó, gondosan válogatott, nap érlelte gránátalmát közvetlenül a betakarítás után kipréselik, kíméletesen feldolgozzák és palackozzák. A végeredmény egy prémium minőségű, tiszta gránátalmalé, amely a gyümölcs természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza.
Összetevők:
bio gránátalmalé
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 260 kJ (61 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 14 g
- amelyből cukrok: 14 g
Rost: 0,5 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,01 g
Fogyasztási javaslat: napi 75 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június