PCX átvevő pont | szept. 24 |
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a jó látáshoz. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E-, és K-vitamin.
Összetevők: bio sárgarépalé, bio citromlé
Átlagos tápérték 100 ml-ben: Energia: 134 kJ (32 kcal) Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g Szénhidrát: 6,5 g - amelyből cukrok: 6,5 g Rost: 1 g Fehérje: 0,5 g Só: 0,01 g A-vitamin: 1200 µg / 150%* (bétakarotinból) *táplálkozási referenciaértékek %-a
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június