PCX átvevő pont | nov. 19 |
Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. Az A-vitamin nélkülözhetetlen a jó látáshoz. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E-, és K-vitamin.
Összetevők:
bio sárgarépalé, bio citromlé
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 134 kJ (32 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 6,5 g
- amelyből cukrok: 6,5 g
Rost: 1 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,01 g
A-vitamin: 1200 µg / 150%* (bétakarotinból)
*táplálkozási referenciaértékek %-a
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június