image
BIO GREENMARK FEKETE BAB 500G
2 099 Ft
 
 
 
 
 
 
BIO GREENMARK FEKETE BAB 500G
Cikkszám: 449445
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
2 099 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 30
DPD Pont dec. 31
Packeta dec. 31
Foxpost dec. 31
MPL Automata dec. 31
DPD Futár dec. 31
Posta Pont dec. 31
MPL Futár dec. 31
DPD Expressz dec. 30
Nagy csomag jan. 07

Fekete bab amerikában őshonos hüvelyes egyre kedveltebbé válik szerte a világon. A konzerv vagy szárított fajtája jól tárolható, sokáig eláll, a vegánoknak fontos fehérjeforrás lehet, de nem csupán nekik érdemes gyakran fogyasztani. Gazdag vitaminokban, fehérjékben és rostokban, komplex szénhidrát, mindehhez pedig alacsony zsírtartalom társul. Magas rosttartalma segít, hogy kevesebb étel elfogyasztásával is jóllakottnak érezzük magunkat, tehát összességében kevesebb kalóriát fogunk elfogyasztani.

A fekete bab egyszerűen finom és sokrétűen felhasználható alapanyag. Főzhetünk belőle levest, mehet salátába, fogyaszthatjuk köretként vagy egytálételként, de kerülhet pizzára, burritóba is. A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében.

Ásványi anyagok:
kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium

Vitamin tartalma:
A, B1, B2, B3, B6, C, E

Jótékony hatása:
Egészségvédő, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal rendelkezik, jó nhatással van a szív-és érrendszer normális működésére.

Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:
Kalória 1224 kJ/ 304 kcal
Fehérje  22 g
Szénhidrát/Cukor 59 g/ 2 g
Zsír/Telített zsír 1,5 g/ 0,3 g
Rost  15 g
Nátrium 18 mg

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Felhasználás:
Felhasználható köretek, főzelékek, mexikói ételek elkészítéséhez használják Áztatási idő: kb 12 óra. Főzéskor elveszíti fekete színét.

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2023

Ajánló
image
BIO GREENMARK ÉTKEZÉSI MÁK 250G
2 198 Ft
image
BIO BIORGANIK ASZALT FÜGE 200G
2 099 Ft
image
BIO GREENMARK VÖRÖSBAB KIDNEY 500G
2 198 Ft
image
GARUDA AYURVEDA AMLA POR 100G
1 999 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.