PCX átvevő pont | febr. 25 |
A gránátalma ősi gyümölcs. Kellemes íze azonban „csak” velejárója számtalan gyógyító hatásának, amiknek köszönhette, hogy már több száz éve is a „természet erejének” tartották.
A gránátalma antioxidáns tartalma akár háromszor olyan magas is lehet, mint a zöld teáé, vagy a vörösboré.
Bio gránátalmalé vadon termett gyümölcsből. Frissen préselt bio gyümölcslé válogatott, napérlelte, vadon termett gránátalmából. A tiszta hegyi levegő és a közvetlen napfény antioxidáns hatással ruházza fel a lédús gránátalmát. A gyümölcs jelentős mennyiségben tartalmaz C, B1, B2, B6, PP vitaminokat. A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a vadon termett gránátalma megőrzi eredeti aroma- és ízanyagait. Igyon vadon termett gyümölcsből készült bio gránátalmalevet naponta, és élvezze a természet ajándékát!
Összetevők:
100 % gránátalmalé*.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Felhasználás:
Felnyitás előtt felrázandó! Felbontás után ajánlott hűtőszekrényben tartani, és 3 napon belül elfogyasztani.
Tárolás:
2-25 fok között, száraz helyen.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. január