image
CORNEXI ZABKÁSA TÖBBGABONÁS VANÍLIÁS IZŰ CHIA MAGGAL ÉDESÍTŐSZERREL 55G
199 Ft
 
 
 
 
 
 
CORNEXI ZABKÁSA TÖBBGABONÁS VANÍLIÁS IZŰ CHIA MAGGAL ÉDESÍTŐSZERREL 55G
Cikkszám: 643076
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
199 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 30
DPD Pont dec. 31
Packeta dec. 31
Foxpost dec. 31
MPL Automata dec. 31
DPD Futár dec. 31
Posta Pont dec. 31
MPL Futár dec. 31
DPD Expressz dec. 30
Nagy csomag jan. 07

A CORNEXI zabkásák kiváló rostforrások kicsiknek és nagyoknak.  A zabkásával elegendő lassan felszívódó szénhidrátot fogyasztunk, a kásák telítik a gyomrunkat megakadályozva, hogy feleslegesen sok kalóriát tartalmazó tápanyagot vigyünk be. Mivel a zab számos variációs lehetőséggel rendelkező alapanyag, amely  amellett, hogy egészséges, bátran ajánlható az aktív sportolóknak és a diétázóknak.

Összetétel
zabpehely 58%, édesítőszer: maltit 14%, sovány tejpor, teljes kiőrlésű tönkölybúza dara 4,7%, rizspehely 4%, chia mag 3% [Aztékzsályamag (Salvia hispanica)], sűrítőanyag: gumiarábikum; lenmag, kukoricakeményítő, aroma, étkezési só.

Allergének:
A termék glutén tartalmú gabonaféléket és tejet tartalmaz. Nyomokban dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámmagot tartalmazhat!

Tápanyagok 100 g termékben:
Energia 199 kCal
Zsír 3,3 g 
 - amelyből telített zsírsavak 0,6 g 
Szénhidrát 35 g
 - amelyből cukrok* 3,5 g
 - amelyből poliolok 6,6 g 
Rost 5,4 g
Fehérje 7,2 g 
Só 0,16 g
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.  

Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát öntse egy tálkába. Adjon hozzá kb. 100 ml forrásban lévő vizet. Keverje össze és hagyja állni kb. 2 percig. Ezután fogyasztható a kész zabkása.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Gyártó:
Cornexi Food Kft.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. szeptember

Ajánló
image
CORNEXI ZABKÁSA ÁFONYÁS CHIA MAGGAL, ÉDESÍTŐSZERREL 55G
199 Ft
image
CORNEXI ZABKÁSA SÁRGABARACKKAL ÉS JOGHURTTAL 55G
199 Ft
image
CORNEXI ZABKÁSA PIROSGYÜMÖLCSÖS CHIA MAGGAL 55G
199 Ft
image
CORNEXI ZABKÁSA BANÁNNAL ÉS CSOKOLÁDÉVAL 55G
199 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.