PCX átvevő pont | nov. 19 |
A hámozott gyümölcsöt teljes egészében kíméletesen feldolgozzák, hogy megőrizze értékes alkotóelemeit és rostjait is. Az ananászban található bromelian enzim segítséget nyújt a fehérjék lebontásában, ezáltal az emésztésben részt vevő szervek működése is javul. Méregtelenítő, böjt- és lé kúrához egyaránt alkalmas.
Összetevők:
ananászlé
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 214 kJ (50 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 12 g
- amelyből cukrok: 12 g
Rost: 0,5 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,01 g
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Felbontás előtt alaposan felrázandó!
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június