PCX átvevő pont | szept. 24 |
A frissen betakarított zöldségeket cinkkel és C-vitaminnal dúsítják. Ezzel olyan erőteljes kombináció jön létre, amely támogatja az immunrendszert. A cink és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Összetevők: paradicsom, sárgarépa, savanyúkáposzta, paszternák, céklalé, citromlé, fűszersó, cink-glükonát, C-vitamin, tejsavas erjesztéssel
Átlagos tápérték 100 ml-ben: Energia: 85 kJ (20 kcal) Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g Szénhidrát: 3,7 g - amelyből cukrok: 3,7 g Rost: 0,9 g Fehérje: 0,7 g Só: 0,44 g Cink: 1,5 mg/15%** C-vitamin: 80 mg/100%** **táplálkozási referenciaérték %-a
Fogyasztási javaslat: napi 200 ml Napi 200 ml fogyasztása fedezi cinkből a napi ajánlott táplálkozási referenciaérték 30%-át és C-vitaminból a 200%-át.
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június