PCX átvevő pont | nov. 15 |
A Fermentini fermentált savanyúságok természetesen erjesztett, tartósítószermentes, nem hőkezelt termékek.
A Fehér kimchi sok összetevőjével, pikáns ízvilágával igazi különlegesség lesz az asztalodon. Kínai kel, karalábé és alma alkotja a zöldség (gyümölcs) alapot, melyet újhagymával, fokhagymával, kevés gyömbérrel és chilivel fűszereztünk a harmonikus ízvilág elérése érdekében. Vegán és allergénmentes összetevők alkotják, csak zöldségek, és só került az üvegekbe. A chili enyhén csípőssé teszi, azonban igyekeztünk úgy beállítani az erősségét, hogy a család minden tagja élvezni tudja az ízét.
Sós, savanyú, pikáns ízvilága a távol-keleti kultúrában rászolgált a saját, „külön íz” elnevezésre, ez az umami.
Összetevők:
Kínai kel, alma, karalábé, újhagyma, só, fokhagyma, gyömbér, chili
Felhasználási javaslat:
Hamburgerek, húsos ételek méltó kiegészítője, de akár önálló köretként is megállja a helyét, vagy lehet önmagában is szendvics-feltét. Az ázsiai ihletésű ételek, pirított rizs, pirított tészta, remek társa. Sőt, használtuk már turmixolva húspácoláshoz is, és fantasztikus ízvilágot kölcsönzött a sült csirkénknek, bátran ajánljuk kipróbálásra.
Tárolás:
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.