image
FLAVIN 77 CYTO SZIRUP 250ML
14 100 Ft
 
 
 
 
 
 
FLAVIN 77 CYTO SZIRUP 250ML
Cikkszám: 734411
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
14 100 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 15
DPD Pont nov. 18
Foxpost nov. 18
Packeta nov. 18
MPL Automata nov. 18
DPD Futár nov. 18
Posta Pont nov. 18
MPL Futár nov. 18
Expressz szállítás nov. 15
Nagy csomag nov. 20

Korszerű technológiával készült új Flavin77! 
A világ egyik legszélesebb spektrumú flavonoid készítménye! Egymilliószoros felületi aktivitás! Több ezer éves tradícionális gyógyászat növényei és a XXI. század technológiája tökéletes ötvözete, egyik legszélesebb flavonoid spektruma! 

Flavin77 Cyto ital: Egyedi védett recept alapján a Flavin7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns. 
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként. A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradícionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad. A Flavin77 Cyto növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt hatóanyagtartlommal. A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére. A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.) A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja. 

Mik azok a Flavonoidok 
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. 

Mióta ismerjük a Flavonoidokat 
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált. 

Mire jók a Flavonoidok 
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. 

Mit kell tudni az Enzimekről

  • Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák (katalizálják). 
  • Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben. 
  • Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt. 
  • Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. 
  • Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni. 

A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák. A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább felszaporodik! Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben! A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek. A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő. A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak. 

Összetevők
Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány, tea poliphenol (EGCG), Kamilla virág kivonat (Apigenin), Máriatövis kivonat (Sylimarin), Polygonum cuspidatum gyökér (Resveratrol). 

  • Meggyszár: Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző hatását sem utasíthatjuk el. 
  • Stevia: Néhány dán és brazil tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, szabályozza az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be, valamint bizonyos ásványianyag tartalma sem mellékes (cink, rutin, magnézium, vas, stb.). A stevia meggátolja sok káros baktérium, valamint több vírus szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés ellen is. 
  • Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes hatását. 
    Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-, nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák legyőzésében is. 
  • Lucernacsíra: Növényi ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban szenvedők gyógytápláléka. 
  • Apigenin: Gátolja a béldaganatok és rosszindulatú bélpolipok kiújulását. 
  • Sylimarin: A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását, és áttétképző tulajdonságukat. 
  • Resveratrol: Klinikai vizsgálatok és népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait. 
  • Gyümölcsök: Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj. 
  • Virágok: Akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice. 
  • Magvak: Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag. 
  • Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű. 
  • Fűszerek: Bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó. 
  • Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér. 
  • Levelek: Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya. 

Javasolt fogyasztás: 
10 ml/nap, max. 20 ml/naponta. Polifenol/flavonoid tartalom: 60 000 mg/l. 

Tárolás
10-20C között, felbontás után hűtőben tárolandó. 
Kérjük, ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. 
Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet. 
Kisgyermekektől elzárva tartandó. 

 

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

Ajánló
image
FLAVIN 7 GYÜMÖLCSLÉ KIVONAT 500ML
13 199 Ft
image
FLAVIN 7 PRÉMIUM ITAL 500ML
17 799 Ft
image
FLAVIN 77 CARDIO SZIRUP 250ML
12 899 Ft
image
FLAVIN 7 ARTEMISININ KAPSZULA 30DB
12 899 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.