PCX átvevő pont | dec. 06 |
A pincészet tökéletesen érett kékszőlőinek magjából hidegsajtolással kinyert olaj rendkívül gazdag bioaktív antioxidáns anyagokban. A szőlőmag és -héj őrleményhez hasonlóan gazdag antioxidánsokban, rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaz, és például E-vitamin az összes többi olajfélénél sokkal magasabb arányban található meg benne.
Összetevők:
100% hidegsajtolású kékszőlőmag olaj
Adagolása:
Az olajból naponta egy teás- vagy egy evőkanállal fogyasszunk, vagy keverjük ételeinkhez.
Használata:
Magas hőtűrő képességének köszönhetően kiválóan alkalmas a gasztronómiában főzéshez, vagy saláták készítéséhez. A szőlőmag olajat akár krémekhez is keverhetjük, de natúr formában bőrünk ápolására is kiválóan alkalmas, pl. masszázsolajként.
Eltartható: 2 évig.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020. augusztus