image
GLUTÉNMENTES ANNAPANNI PISKÓTALISZT 1000G
2 399 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES ANNAPANNI PISKÓTALISZT 1000G
Cikkszám: 920118
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
2 399 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont jan. 09
DPD Pont jan. 10
Packeta jan. 10
Foxpost jan. 10
MPL Automata jan. 10
DPD Futár jan. 10
Posta Pont jan. 10
MPL Futár jan. 10
DPD Expressz jan. 09
Nagy csomag jan. 14

Elsősorban piskóta tésztás süteményekhez ajánljuk, (Képviselőfánk, Rafaello, Trüffel massza, Souffle stb.) de más tészták is elkészíthető belőle (akár palacsinta is),  arra kell figyelni, hogy az piskótaliszt több folyadékot vesz fel, mint más lisztek a hozzáadott kiváló minőségű psyllium rost miatt (indiai útifű korpa).

Összetevők:
 rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, psyllium (Indiai útifűkorpa őrlemény), sűrítőanyag (E464)

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1420 kJ
Zsír: 0,4g
 - ebből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 78g
 - ebből cukor: 1,3g
Fehérje: 4,7g
Élelmi rost: 3g
Só: 0g

Felhasználási javaslat:
Piskótatekercs hozzávalók: 4db tojás, 4 evőkanáll Anna Panni Piskótaliszt, 4 evőkanál cukor, 1 kávéskanál sütőpor, 8 evőkanál baracklekvár.

Elkészítés: válasszk szét a négy tojást, robotgéppel verjük kemény habbá a tojásfehérjét és a cukrot. Ezután dolgozzuk bele a tojássárgáját, majd lassú mozdulatokkal keverjük bele kanállal a sütőporos lisztet. 25*40 cm tepsibe vágjunk sütőpapírt és kenjük meg olajjal, majd egyengessük el benne a piskótatésztát. Előmelegített sütőben, 150C fokon készre sütjük, tűpróbáig. Még frissen húzzuk le róla a sütőpapírt. Ha kihűlt kenjük meg baracklekvárral és tekerjük fel.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus

Ajánló
image
GLUTÉNMENTES EDEN PRÉMIUM BAKE-FREE SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT ARANY KENYÉR LISZTKEVERÉK 500G
2 499 Ft
image
GLUTÉNMENTES BEZGLUTEN KENYÉR LISZTKEVERÉK 1000G
2 399 Ft
image
GLUTÉNMENTES BEZGLUTEN KETO UNIVERZÁLIS LISZTKEVERÉK HCN 250G
2 399 Ft
image
GLUTÉNMENTES NATURBIT BÚZAMENTES LISZTKEVERÉK 1000G
2 399 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.