PCX átvevő pont | nov. 26 | |
DPD Pont | nov. 27 | |
Foxpost | nov. 27 | |
Packeta | nov. 27 | |
MPL Automata | nov. 27 | |
DPD Futár | nov. 27 | |
Posta Pont | nov. 27 | |
MPL Futár | nov. 27 | |
Expressz szállítás | nov. 26 | |
Nagy csomag | nov. 29 |
Elsősorban piskóta tésztás süteményekhez ajánljuk, (Képviselőfánk, Rafaello, Trüffel massza, Souffle stb.) de más tészták is elkészíthető belőle (akár palacsinta is), arra kell figyelni, hogy az piskótaliszt több folyadékot vesz fel, mint más lisztek a hozzáadott kiváló minőségű psyllium rost miatt (indiai útifű korpa).
Összetevők:
rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, psyllium (Indiai útifűkorpa őrlemény), sűrítőanyag (E464)
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1420 kJ
Zsír: 0,4g
- ebből telített zsírsavak: 0,3g
Szénhidrát: 78g
- ebből cukor: 1,3g
Fehérje: 4,7g
Élelmi rost: 3g
Só: 0g
Felhasználási javaslat:
Piskótatekercs hozzávalók: 4db tojás, 4 evőkanáll Anna Panni Piskótaliszt, 4 evőkanál cukor, 1 kávéskanál sütőpor, 8 evőkanál baracklekvár.
Elkészítés: válasszk szét a négy tojást, robotgéppel verjük kemény habbá a tojásfehérjét és a cukrot. Ezután dolgozzuk bele a tojássárgáját, majd lassú mozdulatokkal keverjük bele kanállal a sütőporos lisztet. 25*40 cm tepsibe vágjunk sütőpapírt és kenjük meg olajjal, majd egyengessük el benne a piskótatésztát. Előmelegített sütőben, 150C fokon készre sütjük, tűpróbáig. Még frissen húzzuk le róla a sütőpapírt. Ha kihűlt kenjük meg baracklekvárral és tekerjük fel.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus