image
GLUTÉNMENTES EDEN PRÉMIUM EASY PASTA VÖRÖSLENCSE TÉSZTA ORSÓ 200G
1 099 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES EDEN PRÉMIUM EASY PASTA VÖRÖSLENCSE TÉSZTA ORSÓ 200G
Cikkszám: 362510
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
1 099 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont febr. 25
DPD Pont febr. 26
Packeta febr. 26
Foxpost febr. 26
MPL Automata febr. 26
DPD Futár febr. 26
Posta Pont febr. 26
MPL Futár febr. 26
DPD Expressz febr. 25
Nagy csomag febr. 28

Unod már a kukoricát, a hajdinát Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki! Eden Premium Easy Pasta. A gluténmentes tészták újhullámos változata.

A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak.

Tésztáinkra egytől-egyig igaz, hogy glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukoricaliszt-, burgonya-, és adalékanyagmentesek. Állati összetevőktől szintén teljesen mentesek, így vegánok és vegetáriánus életmódot folytatók számára is fogyaszthatóak. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők és az alapanyagoknak köszönhetően tápanyagokat juttathatunk általuk a szervezetünkbe.

Összetevők
vöröslencseliszt (93 %), ivóvíz, útifű maghéj liszt

Allergének
A termékdióféléket is feldolgozó üzemben készült. Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1362 kJ / 323 kcal
Zsír 1,3 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 50 g
 - amelyből cukrok 4,7 g
Rost 17 g
Fehérje 20 g
Só 0,01 g

Elkészítési javaslat: 
Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Tárolás
Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!

Származási hely: Magyarország

Nettó tömeg: 200 g

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 augusztus

 

Ajánló
image
VEGÁN JÓZSA TÉSZTA QUINOA RÖVIDCSŐ 200G
1 099 Ft
image
VEGÁN JÓZSA TÉSZTA QUINOA COPFOCSKA 200G
1 099 Ft
image
VEGÁN JÓZSA TÉSZTA QUINOA SZÉLESMETÉLT 200G
1 099 Ft
image
MÍVES VEGAN TOJÁS NÉLKÜLI SÁRGARÉPÁS SZÁRAZTÉSZTA - KISKOCKA 300G
1 099 Ft
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.