PCX átvevő pont | febr. 24 | |
DPD Pont | febr. 25 | |
Packeta | febr. 25 | |
Foxpost | febr. 25 | |
MPL Automata | febr. 25 | |
DPD Futár | febr. 25 | |
Posta Pont | febr. 25 | |
MPL Futár | febr. 25 | |
DPD Expressz | febr. 24 | |
Nagy csomag | febr. 27 |
A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12C-on hűtve is megtartja állagát.
Összetevők:
Víz; Teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (26%) (zsírok: pálmamag, olajok: napraforgó); Cukor (11%); Stabilizátorok: szorbit, hidroxipropil-cellulóz; Tejfehérje; Emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; Lecitinek (szója); Zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei; Só; Aromák; Színezék: karotinok
Allergének:
szója, tej
Tápérték tartalom 100g termékben:
Energia: 1255 kJ | 300 kcal;
Zsír: 27,5 g
- ebből telített zsírsav 27,5 g
Szénhidrát 13,4 g
- ebből cukor 11,5 g
Rost 0 g;
Fehérje 0,6 g;
Só 0,22 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Származási hely: Olaszország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025 január