image
GLUTÉNMENTES MESTER CSALÁD SÜTEMÉNYLISZT 1000G
2 899 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES MESTER CSALÁD SÜTEMÉNYLISZT 1000G
Cikkszám: 799511
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
2 899 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 04
DPD Csomagpont nov. 05
Foxpost nov. 05
MPL Automata nov. 05
DPD Futár nov. 05
Posta Pont nov. 05
MPL Futár nov. 05
Expressz szállítás nov. 04
Nagy csomag nov. 07

Gluténmentes sütemények készítéséhez használható alapanyag.

Összetevők:
Rizsliszt, kukoricakeményítő, kölesliszt, borsófehérje, sürítő anyag (guárgumi, xanthan), psyllium, cukorrépa rost.

Tápérték 100g termékben:
Energia: 1455 kJ / (346kcal)
Fehérje: 5,8 g
Szénhidrát: 79 g
Összes zsír: 0,8 g
Telített zsír: 0,1 g
Rost: 2,8 g
Só: 0,1 g

Felhasználás:
Fogyasztható gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes diétában.

Linzer alapú gyümölcstorta

Hozzávalók:

  • 30dkg Mester süteményliszt
  • 20dkg margarin
  • 10dkg porcukor
  • 1 tojássárgája
  • csipet só

Töltelék:

  • 300ml tej
  • 45g Mester vanília puding
  • 1 teáskanál Mester négyszeres édesítő
  • kb. 200g eper lekvár
  • 200ml tejszínhabbá verve
  • habrögzítő 20g
  • ízlés szerinti eper
  • Hass torta zselé

Elkészítése:

Összeállítjuk a tésztát és a pite tál méretére elnyújtjuk és a pite tálat kibéleljük a tésztával, megszurkáljuk a tésztát, a sütőt 180C-ra előmelegítjük és világosra sütjük a tésztát. Kihűtjük eper lekvárral megkenjük a tészta körlapját, megfőzzük a pudingot, kihűtjük, a tejszínt felverjük a habrögzítővel és a kihűtött pudinghoz keverjük. ezt is a lekvár tetejére kenjük, majd a megmosott eperrel kirakjuk a tortát, a zselét elkésztjük és az eper tetejére kanalazzuk, tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

 

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 január

Ajánló
image
GLUTÉNMENTES ANNAPANNI KOVÁSZOS KENYÉRLISZT 1000G
3 000 Ft
image
GLUTÉNMENTES EDEN PRÉMIUM BAKE-FREE KELT TÉSZTA LISZTKEVERÉK 1000G
3 000 Ft
image
GLUTÉNMENTES GLUTENIX ÉLESZTŐMENTES KENYÉR LISZTKEVERÉK 1000G
2 899 Ft
image
VIVA NATURA ZELLERGYÖKÉR POR 150G
2 899 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.