PCX átvevő pont | nov. 26 | |
DPD Pont | nov. 27 | |
Foxpost | nov. 27 | |
Packeta | nov. 27 | |
MPL Automata | nov. 27 | |
DPD Futár | nov. 27 | |
Posta Pont | nov. 27 | |
MPL Futár | nov. 27 | |
Expressz szállítás | nov. 26 | |
Nagy csomag | nov. 29 |
A Mix per Pane Integrale a Nutrifree teljes kiőrlésű lisztkeveréke, mely alacsony cukortartalommal rendelkezik, ugyanakkor hajdina liszttel és rizskorpával dúsított.
Ideális kenyér, focaccia és más rusztikus ízű teljes kiőrlésű pékáru elkészítéséhez.
Összetevők:
kukoricakeményítő, riszliszt, hajdinaliszt 10,5%, tápiókakeményítő, cukor, rizskorpa 3%, psyllium rost, adalékok: E464 (hidroxipropil-metil-cellulóz), guargumi, só, aroma.
Allergének:
Nyomokban mustárt és szóját tartalmazhat
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 342 kcal / 1451 Kj
Fehérje 2,9 g
Szénhidrát 78,0 g
- amelyből cukrok 4,5 g
Zsír 1,0 g
- amelyből telitett 0,2 g
Rostok 4,5 g
Só 1,5 g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslatok:
Hozzávalók:
500g Mix per Pane Integrale (vagy 350g Mix per Pane Integrale és 150g Mix per Pane), 400 ml víz (amennyiben a kenyér sütése formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/500ml-re), 20g friss élesztő, 5g asztali só, 20g extraszűz olívaolaj vagy étolaj.
Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük a lisztet hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk. Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk az olajat és a sót, addig dagasztjuk, míg a tészta csomómentes, homogén nem lesz. Ezután formázzunk belőle cipót, szobahőmérsékleten 90 percig kelesztjük. Enyhén lisztezzük be a kezünket és gyúrjunk a megkelt tésztából kenyér formát. Helyezzük be a kenyeret a tepsibe és hagyjuk még 20 percig kelni. Sütés előtt a tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal margarin/vaj/étolaj). Előmelegített sütőben 180/200 C fokon nagyjából 50 percig süssük (légkeveréses sütő).
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 január