image
GLUTÉNMENTES VEGABOND VEGA FASÍRTPOR FALAFEL JELLEGŰ 200G
610 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES VEGABOND VEGA FASÍRTPOR FALAFEL JELLEGŰ 200G
Cikkszám: 724774
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
610 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 04
DPD Csomagpont nov. 05
Foxpost nov. 05
MPL Automata nov. 05
DPD Futár nov. 05
Posta Pont nov. 05
MPL Futár nov. 05
Expressz szállítás nov. 04
Nagy csomag nov. 07

Vegabond falafel fasírtpor - mostantól gluténmentes változatban! 

Készítsd el a Közel-Kelet egyik legjellegzetesebb, kellemesen fűszeres ételét, a falafelt, aminek az alapja a csicseriborsó. Humusz mellé, pitával, vegán fokhagymás joghurttal, friss salátával és zöldségekkel is tálalhatod.

Összetevők:
csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, vöröshagyma granulátum, tengeri só, őrölt koriander, inaktív élesztőpehely, petrezselyem, őrölt római kömény, fodormenta levél, csomósodást gátló anyag (nátrium hidrogén karbonát), fokhagymapor.

Allergének
Nyomokban zellert tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1288 kJ (305 kcal)
Zsír: 3,4 g 
 - ebből telített: 0,3 g
Szénhidrát: 44,9 g 
 - ebből cukrok: 3,0 g
Fehérje: 18,9 g
Só: 3,46 g

Elkészítés:

  • Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
  • Elkészítési javaslat sütőben: a vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.

Tipp: apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.

Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tárolandó!

Származási hely: Magyarország

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 április

Ajánló
image
GLUTÉNMENTES PANNA PUDINGPOR HIDEGEN KÉSZÍTHETŐ KAKAÓS ÍZŰ 50G
529 Ft
image
GLUTÉNMENTES PANNA PUDINGPOR HIDEGEN KÉSZÍTHETŐ VANILIA ÍZŰ 50G
529 Ft
image
GLUTÉNMENTES VEGABOND VEGA FASÍRTPOR MAGYAROS 200G
610 Ft
image
GLUTÉNMENTES FORPRO LEVES MAGAS FEHÉRJE TARTALOMMAL BORSÓVAL 55G
559 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.