Április 24-30. Ingyenes szállítás * részletek: pcx.hu/szallitas

image
HIKARI MISO PASZTA FEHÉR 400G
1 599 Ft
 
 
 
 
 
 
HIKARI MISO PASZTA FEHÉR 400G
Cikkszám: 381430
Megbízhatóság: 100%
1 599 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont ápr. 30
Foxpost máj. 05
MPL Automata máj. 05
Posta Pont máj. 05
DPD Futár máj. 05
MPL Futár máj. 05
DPD Expressz ápr. 30
Nagy csomag máj. 07

A miso a japán konyhában használt tradicionális ízesítő, a japán konyha kedvelőinek kihagyhatatlan. A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, a japánok egyik legkedveltebb fogása.

A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. Változatos színű és ízű miso kapható. 

A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában.
Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns. Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.

Összetétele
víz, szójabab, rizs, só, alkohol (E1510)

A miso paszta felhasználása: 
Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. Hűtőben sokáig eltartható.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. október

Ajánló
image
BIO DETO SZŰRETLEN ALMAECET SZIRUP ANYAECETTEL 5 500ML
1 599 Ft
image
BENEFITT QUINOA 500G
1 599 Ft
image
DÉNES NATURA INDIAN VADRIZS 250G
1 599 Ft
image
BIO GREENMARK HÁNTOLT HAJDINA 500G
1 599 Ft
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.