Április 24-30. Ingyenes szállítás * részletek: pcx.hu/szallitas

image
HIKARI MISO PASZTA VÖRÖS 400G
1 599 Ft
 
 
 
 
 
 
HIKARI MISO PASZTA VÖRÖS 400G
Cikkszám: 868608
Megbízhatóság: 100%
1 599 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont ápr. 30
Foxpost máj. 05
MPL Automata máj. 05
Posta Pont máj. 05
DPD Futár máj. 05
MPL Futár máj. 05
DPD Expressz ápr. 30
Nagy csomag máj. 07

Miso paszta vörös - tradicionális japán ízesítő.

A miso paszta a japán konyha tradicionális ételízesítője, a japán konyha kedvelői számára kiemelt konyhai alapanyag. A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, amely Japánban igen kedvelt fogás, finom ízvilággal. A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. A miso változatos színben és ízben kapható.

A vörös miso paszta kedvező hatása
A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában. Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns. Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.

A vörös miso paszta összetétele: 
szójabab 30%, rizs, só, alkohol

A vörös miso paszta fogyasztása: 
Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. 

Tárolás:
Hűtőben sokáig eltartható.

 

Ajánló
image
DÉNES NATURA INDIAN VADRIZS 250G
1 599 Ft
image
BIO GREENMARK HÁNTOLT HAJDINA 500G
1 599 Ft
image
BIO HAPPY NATURALS ORGANIC HÁNTOLT KENDERMAG 125G
1 599 Ft
image
BIO HAPPY NATURALS ORGANIC MACA POR 125G
1 599 Ft
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.