PCX átvevő pont | nov. 25 | |
DPD Pont | nov. 26 | |
Foxpost | nov. 26 | |
Packeta | nov. 26 | |
MPL Automata | nov. 26 | |
DPD Futár | nov. 26 | |
Posta Pont | nov. 26 | |
MPL Futár | nov. 26 | |
Expressz szállítás | nov. 25 | |
Nagy csomag | nov. 28 |
Miso paszta vörös - tradicionális japán ízesítő.
A miso paszta a japán konyha tradicionális ételízesítője, a japán konyha kedvelői számára kiemelt konyhai alapanyag. A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, amely Japánban igen kedvelt fogás, finom ízvilággal. A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. A miso változatos színben és ízben kapható.
A vörös miso paszta kedvező hatása
A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában. Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns. Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.
A vörös miso paszta összetétele:
szójabab 30%, rizs, só, alkohol
A vörös miso paszta fogyasztása:
Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni.
Tárolás:
Hűtőben sokáig eltartható.