image
INDUS HIMALÁJA ÉTKEZÉSI SÓ 1000G
839 Ft
 
 
 
 
 
 
INDUS HIMALÁJA ÉTKEZÉSI SÓ 1000G
Cikkszám: 415173
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
839 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 30
DPD Pont dec. 31
Packeta dec. 31
Foxpost dec. 31
MPL Automata dec. 31
DPD Futár dec. 31
Posta Pont dec. 31
MPL Futár dec. 31
DPD Expressz dec. 30
Nagy csomag jan. 07

Egyensúly ősi, tiszta táplálékkal 

A só az emberi élet számára ugyanolyan fontos, mint a víz. Se víz, se só nélkül nem tudnánk létezni. A víz és a só a két legfontosabb élelmiszerünk. A természetes Indus só nemcsak NaCl-ból áll, mint a nyugati civilizáció étkezési sója, hanem további 82 elemet is tartalmaz. Ezek azok az elemek, amelyek a szervezetünket is felépítik, és jelen voltak az őstengerben is, ahonnan az élet ered. Emiatt köszönti ismerősként szervezetünk az Indus sót. 

Az Indus só egészségjavító és -erősítő hatása Indiában már évezredekkel ezelőtt ismert volt. Az Indus sót az Ayurvéda, a hosszú és egészséges élet és az indiai gyógyítás klasszikus tudománya nagy sikerrel alkalmazta. Előnye, hogy kevésbé melegíti a testet, mint a tengeri sók, és emiatt mindegyik embertípus számára (vata, pitta, kapha) kedvezőbb a fogyasztása. A természetes őssó, különösen a kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazi értelmében vett élelmiszer. Különleges tulajdonságai folytán energiát adó és kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Az egyik legjobb természetes módszer a kristálysóoldat és a víz kombinációja, ami képes a természetes regenerálódó képességünket újraindítani és az egyensúlyt a szervezetben helyreállítani. 

Az Indus völgye az a hely, ahol az indiai kultúra rábukkant erre a kincsre. A Himalája és az Indus folyó között található sóhegységben az india-iak már évezredek óta bányásszák a világ egyik legértékesebb sóját, az Indusvölgy kősóját. A tenger kiszáradása után visszamaradt sót idővel más kőzetrétegek fedték be; 500 millió éven keresztül folyt a só tisztulása és érése a mélyben. A külvilágtól elzárva védve volt a környezetszeny-nyezéstől. Az Indus sót mélyművelésű bányákból hozzák felszínre, majd kézi erővel lemossák, és napon szárítják. Rendkívüli természetes tisztasága miatt ezt a sót nem kell a feldolgozás során a kőzetből kimosni, hogy utána újra kristályosítsák, ahogy az nagyon sok európai sóvidéken szokásos. 

A szokványos étkezési sónak számos hátránya van. A bányászott sót az ipar igényeinek megfelelően tisztítják, jellege megváltozik. A konyhasóval az élő szervezettől idegen, adalékokkal kevert vegyszert viszünk be a szervezetünkbe. A globális környezetszennyezés miatt a tengeri só minősége is megváltozott, ezért gyakran tisztítási folyamaton esik át, így minősége még inkább leromlik. Fentiektől eltérően az Indus só tiszta, nem tartalmaz adalékanyagokat, és nem távolították el belőle a tengervízre jellemző nyomelemeket sem.

Ajánló
image
LAKSHMY SZERECSENDIÓ VIRÁG EGÉSZ 10G /TOLDI/
829 Ft
image
INTERHERB GURMAN NÁDCUKOR LÁGY BARNA 500G
839 Ft
image
ZÖLDBOLT SZÓDABIKARBÓNA ÉTKEZÉSI CÉLRA 500G
819 Ft
image
NATURE COOKTA SPECIAL ÉTKEZÉSI CITROMSAV 250G
839 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.