image
NATUR TANYA PRÉMIUM VÖRÖS SZŐLŐMAGLISZT 250G
1 099 Ft
 
 
 
 
 
 
NATUR TANYA PRÉMIUM VÖRÖS SZŐLŐMAGLISZT 250G
Cikkszám: 366307
Megbízhatóság: 100%
1 099 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont febr. 11
DPD Pont febr. 12
Packeta febr. 12
Foxpost febr. 12
MPL Automata febr. 12
DPD Futár febr. 12
Posta Pont febr. 12
MPL Futár febr. 12
DPD Expressz febr. 11
Nagy csomag febr. 14

Natur Tanya VÖRÖS SZŐLŐMAGLISZT - Adalékanyagmentes, 250 mikron szemcseméret.

A szőlőmagokból előbb szőlőmag olajat sajtolunk, majd mikroőrlést és szitálást alkalmazunk. Így kapjuk meg a maximum 250 mikron szemcseméretű szőlőmag lisztet, mely tekintélyes rosttartalommal is rendelkezik.

  • POLIFENOL TARTALOMMAL
  • NAPI FOGYASZTÁSHOZ, SÜTÉSHEZ-FŐZÉSHEZ
  • NEM CSAK BELSŐLEG, KÜLSŐLEG IS
  • VEGÁN, PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDHEZ
  • ADALÉKANYAG NÉLKÜL
  • GLUTÉNMENTES
  • GMO-MENTES

Mikroőrlést és szitálást alkalmazunk, így végtermékünk szemcsemérete maximum 250 mikron.

Összetevők: 
100% vörös szőlőmagliszt (Vitis vinifera L.)

Allergének:
Nyomokban DIÓT, FÖLDIMOGYORÓT, SZEZÁMMAGOT, MANDULÁT tartalmazhat.

Felhasználási javaslat: 
napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget kefirrel, joghurttal, mézzel elkeverve fogyasszuk, vagy keverjük müzlibe, teába vagy kávéba, de hozzá lehet adni, pl. levesekhez és smoothiekhoz is. Sűrűbbé teszi az ételt, és alternatívát kínál azok számára is, akik például liszt nélkül készíthető süteményeket szeretnének alkotni. Segíti az élesztő működését, kenyérfélék-, sütemények- és egyéb tésztákhoz adva.

Tárolás: 
fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontást követően napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Frissessége megőrzése érdekében hűtőben tárolandó!

Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. január

Ajánló
image
GLUTÉNMENTES NATURMIND ZABPEHELYLISZT 500G
1 099 Ft
image
GLUTÉNMENTES BONETTA KÖLESDARA 500G
1 099 Ft
image
GLUTÉNMENTES BONETTA KÖLESLISZT 500G
1 099 Ft
image
GLUTÉNMENTES BONETTA BARNA RIZSDARA 500G
1 099 Ft
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.