PCX átvevő pont | dec. 06 |
A szőlőmagokból hideg sajtolással előállított olaj kellemes ízű és jó főzési tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az olaj igen kedvelt konyhai alapanyag húsok pácolásához és salátákhoz is. A Pietro Coricelli Szőlőmagolaj az egészséges mindennapok természetes összetevője.
Felhasználási módjai és egyéb tulajdonságok:
Fontos, hogy válasszon hidegen sajtolt szőlőmagolajat, mivel ez a módszer segít megőrizni az olaj antioxidáns tartalmát és egészségügyi előnyeit. Az olaj minősége és az előállítás módja változhat a különböző márkáknál, ezért mindig ellenőrizze az olaj címkéjét és forrását, hogy minőségi terméket vásároljon.
Összetevők:
szőlőmagolaj
Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energia 3404 kJ / 813 kCal
Zsír 92 g
- telített zsírsavak 10 g
- egyszeresen telítetlen zsírsavak 20 g
- többszörösen telítetlen zsírsavak 62 g
Tárolás:
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023 október