image
RAPET FAHÉJ EGÉSZ 40G
669 Ft
 
 
 
 
 
 
RAPET FAHÉJ EGÉSZ 40G
Cikkszám: 502266
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
669 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 25
DPD Pont nov. 26
Foxpost nov. 26
Packeta nov. 26
MPL Automata nov. 26
DPD Futár nov. 26
Posta Pont nov. 26
MPL Futár nov. 26
Expressz szállítás nov. 25
Nagy csomag nov. 28

A fahéj egy népszerű fűszer, amelyet a fahéjfa (Cinnamomum verum vagy Cinnamomum cassia) kérgéből nyernek ki. A fahéj jellegzetes, meleg és édes ízű, amelyet sok édesség, sütemény, ital és sós étel ízesítésére használnak. 

A fahéjnak két fő típusa van:

  • Ceylon-fahéj (Cinnamomum verum): Ez a fahéjtípus, amit gyakran "igazi" vagy "ceylon" fahéjnek neveznek, enyhébb ízű és finomabb, mint a cassia fahéj. Általában világosabb színű, vékonyabb kéregszel van, és drágább, mint a cassia fahéj.
  • Cassia-fahéj (Cinnamomum cassia): A cassia fahéj erősebb ízű és illatú, és gyakran használják édességek, például fahéjas sütemények és piték készítéséhez. A cassia fahéj kéregszéle vastagabb és sötétebb, mint a ceylon-fahéjé.

A fahéj gazdag antioxidánsokban és egyes kutatások szerint számos egészségügyi előnnyel is járhat, például vércukorszint-szabályozással és gyulladáscsökkentő hatással. A fahéjat gyakran használják például sütemények, fahéjas teák, gyümölcsök és joghurtok ízesítésére is.

A fahéjat általában őrölt formában, rúdban vagy kérgében lehet megtalálni. Az őrölt fahéj könnyen felhasználható az ételekhez, míg a fahéjrúdakat lehet használni például forró italok ízesítésére, vagy azokat be lehet törni, majd hosszú ideig lefőzni egy ételben, hogy az ízét fokozatosan adják le.

Összetevők
egész fahéj

Kiszerelés: 40g. 

Hűtést nem igényel. 

Származási hely: Indonézia 

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023 november

Ajánló
image
Ételízesítő KNORR Erőleveskocka 120g 67651644
659 Ft
image
BENEFITT NÁDCUKOR VILÁGOSBARNA 500G
659 Ft
image
Ételízesítő KNORR Pörköltízesítő-kocka 120g 68672505
659 Ft
image
7001 ŐSTENGERI JÓDOZOTT PÁROLT FINOM SÓ SZÓRÓDOBOZBAN 200G
669 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.