Ingyenes szállítás ! Részletek a kosárban :)

image
RÉDEI KERTIMAG ZSÁZSAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 30G
659 Ft
 
 
 
 
 
 
RÉDEI KERTIMAG ZSÁZSAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 30G
Cikkszám: 491686
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
659 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont ápr. 10
DPD Pont ápr. 11
Foxpost ápr. 11
MPL Automata ápr. 11
Posta Pont ápr. 11
DPD Futár ápr. 11
MPL Futár ápr. 11
DPD Expressz ápr. 10
Nagy csomag ápr. 15

Jellegzetes, kissé kesernyés ízű csíranövény. Sok vitamint tartalmaz: A, C, E, béta-karotin. Telítetlen zsírsavtartalma hatásos a szív és érrendszeri betegségek megelőzésére. Klorofillja vértisztító. Általános immunerősítő. Emellett enyhe vízhajtó, izomgörcsoldó, gyulladáscsökkentő, sőt potencianövelő hatásáról is ismert. 

A magok csíráztatása: 
Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy csíráztató üveget világos, de nem napsütötte helyre. Fontos, hogy kizárólag erre a célra forgalmazott magokat használjunk, mert az ismeretlen eredetű magok esetleg vegyszerrel kezeltek, vagy csírázásra alkalmatlanok lehetnek. 

Vetés: egész évben. 

Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. 

A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. 

Csírázási idő: 3-4 nap. 

Felhasználás
kiválóan fogyasztható vajas kenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. 

Zsázsacsíra saláta 1 személyre: 
Hozzávalók

  • 15 dkg zsázsacsíra, 
  • 1 dl joghurt, 
  • 5 dkg zöldpaprika, 
  • 5 dkg paradicsom, 
  • 1 teáskanál finomra vágott metélőhagyma, 
  • citromlé, 
  • só. 

A paprikát és a paradicsomot vékony csíkokra vágjuk, és összekeverjük a csírával. A joghurtba belekeverjük a metélőhagymát, pár csepp citromlével és ízlés szerint sóval ízesítjük, majd a salátára öntjük.

Ajánló
image
BIO RÉDEI KERTIMAG RETEKMAG CSÍRÁZTATÁSRA 30G
659 Ft
image
ÉDEN PRÉMIUM CHIA MAG 100G
659 Ft
image
ATAISZ NAPRAFORGÓMAG 500G
659 Ft
image
RÉDEI KERTIMAG VÖRÖSKÁPOSZTAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 15G
659 Ft
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.