PCX átvevő pont | dec. 31 | |
DPD Futár | jan. 06 | |
Posta Pont | jan. 06 | |
MPL Futár | jan. 06 | |
DPD Expressz | dec. 31 | |
Nagy csomag | jan. 08 |
Ismerd meg a SuperConductor kerámia főzőlapunkat
Az SCP 5010SS SuperConductor egy főző zónával rendelkező elektromos főzőlap. A tűzhely a felhasznált kerámia fűtőelem technológiának köszönhetően számos előnnyel rendelkezik versenytársaival szemben. Ezeknek köszönhetően a főzőlap igazán alacsony magassággal büszkélkedhet, maga a készülék teste mindössze 25 mm. Még a lábakkal együtt is belefér a 3 cm-es magasságba. A főzőlap átmérője 19 cm, amely ideális a maximum 28 cm átmérővel rendelkező edényekhez.
Az egyedisége a részletekben rejlik
A főzőlap alatt elhelyezett kerámia fűtőelemek nagyon gyorsan felmelegszenek, mindössze egy perc szükséges ahhoz, hogy elérje az 500 °C-ot a főzőlap maximálisan elérhető hőmérséklet pontja 690°C. A hőeloszlás egyenletes, a főzőlap folyamatos működés mellett is állandó hőmérsékletet biztosít. Ez egy rendkívül hasznos funkció, de fontos megemlíteni, hogy ez nem egy általános szabvány. A főzőlap gyorsasága hasonló az indukciós elveken működő főzőlapokkal, de kiküszöböli az indukciós elvű működést hátrányát, hiszen a használatához, nincs szükség speciális edények beszerzésére. A Sencor SCP 5010SS főzőlapon bátran használhatsz üveg, vagy akár alumínium serpenyőt is.
Stílus és praktikum egyetlen készülékbe
A csúcstechnológia egy ideális kialakítással lett kombinálva, így szinte bármilyen stílusú konyhában egyszerűen beilleszthető. Minden részlete átgondolt. Például a forró felületre figyelmeztető jelzés színes gyűrűt jelenít meg a főzőlap körül – amint a felület 65 °C fölé melegszik, és figyelmeztet a lehetséges égési sérülés veszélyére. A rozsdamentes acél főzőlap felülete rendkívül könnyen tisztítható. Még az indukciós főzőlapok egy másik gyakori hátránya – a zaj –. Szerencsére a Sencor SCP 5010SS főzőlap esetén ettől sem kell tartani.
6 előre beállított mód áll rendelkezésre
Egyetlen gombnyomással könnyedén kiválaszthatod az általad preferált főzési módot. Természetesen a főzési idő és a teljesítmény bármikor könnyedén igény szerint állítható.
Stir-fry
Ez egy olyan főzési mód, amelyben a hozzávalókat kis mennyiségű nagyon forró olajban, folyamatos keverés mellett sütik, jellemzően wokban. Ez a technika leggyakrabban az ázsiai konyha ételeinek elkészítéséhez kapcsolódik.
Deep-fry
Az olyan ételek elkészítésére ideális program, ahol az alapanyagokat nagyobb mennyiségű forró olajban kell kisütni. Az elkészítés így egyenletesebb és gyorsabb. Ezzel a főzési móddal könnyebben szabályozhatod az olaj hőmérsékletét, és így könnyebben megelőzheted az olaj megégését. Ilyen ételkészítésre alkalmasabb például a repceolaj, amely magasabb füstponttal rendelkezik, és magasabb hőmérsékletet is bír. Ebben az üzemmódban a tűzhely 1 percig teljes teljesítménnyel működik, hogy gyorsan elérje a 480-500 °C hőmérsékletet. Ezután 7 percre 900 W-ra csökkenti a teljesítményt, majd ismét lecsökkenti a teljesítményt, 750 W-ra, és a főzés végéig fenntartja, hogy elérje a sütéshez optimális olajhőmérsékletet.
Fry
Olyan ételkészítési módszer, amelynél az ételt nagy mennyiségű zsírban, olajban magas hőmérsékleten, hosszú ideig szükséges sütni. Az eredmény egy ropogós textúra lesz. Alkalmas pl. húsok, zöldségek sütésére. Ebben az üzemmódban a tűzhely 1 percig teljes teljesítménnyel működik, hogy gyorsan elérje a 380 °C-os hőmérsékletet. Ezután 7 percre 900 W-ra csökkenti a teljesítményt, majd ismét lecsökkenti a teljesítményt, 750 W-ra, és a főzés végéig fenntartja, hogy elérje a sütéshez optimális hőmérsékletet.
Simmer
Az étel elkészítése forró folyadékban (vízben), amelyet közvetlenül a víz forráspontja alatt tartanak. Az állandó forráshoz a folyadékot felforralja, majd a hőforrást alacsonyabb, állandó intenzitásra csökkenti. Az első 15 percben a tűzhely teljes teljesítménnyel működik, hogy gyorsan elérje a kívánt hőmérsékletet, majd felére csökkenti a teljesítményt és a főzés végéig fenntartja.
Boil
Ez a funkció víz melegítésére alkalmas, például tészta főzéshez. A főzőlap 30 percig fenntartja a maximális teljesítményt, vagy amíg ki nem kapcsol, hogy a vizet a lehető legrövidebb időn belül felforralja. A főzőlap hőmérséklete folyamatosan maximális hőmérsékleten van.
Keep warm
Étel melegítésére alkalmas üzemmód. A cél a főzőlap felmelegítése 150 °C-ra és a hőmérséklet állandó tartása. Az első percben az üzemmód 300 W-ra állítja a teljesítményértéket, majd csak a 150 W-os teljesítménnyel elért hőmérsékletet tartja kikapcsolásig.
Műszaki paraméterek