PCX átvevő pont | nov. 26 | |
DPD Futár | nov. 27 | |
Posta Pont | nov. 27 | |
MPL Futár | nov. 27 | |
Expressz szállítás | nov. 26 | |
Nagy csomag | nov. 29 |
Főbb jellemzők SPR 5500SS
Főzőedény
6 l-es főzőedény, nagyobb vendégvárásokhoz is kitűnően használható
Tapadásmentes felület technológia, PFOA-t nem tartalmaz
3 mm-es falvastagságú alumínium edény
Hűtőszekrényben is tárolható
Mosogatógépben is mosogatható
5 beállítás az olajban sütéshez, megőrzi az ízeket és karamellizálja az alapanyagokat
Alacsony hőmérsékletű sütés 100 °C
Lassú sütés 120 °C
Közepes sütés 150 °C
Resztelés 170 °C
Hirtelen sütés 180 °C
4 főzési beállítás
Nagyon lassú főzés, 6–14 óra
Lassú főzés, 2-8 óra
Gőzben főzés, 5–120 perc
Joghurt készítés, 6–12 óra
Set & Forget időkapcsoló, a hőmérséklet és a főzési idő beállításával garantálja a komfortot
A LED kijelzős digitális működtető biztosítja a kényelmes főzést
A fedő dupla rögzítése garantálja az alapanyagok ízének és illatának a megőrzését, állandó értéken tartja a beállított hőmérsékletet
A Keep Warm (melegen tartás) funkció, a főzés befejezése után ideális felszolgálási hőmérsékleten tartja az ételt
A nagyméretű rozsdamentes gőzölő betétben halat, gőzgombócot vagy zöldséget párolhat
A 304-es acélból készült gőzölő betét garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
A hőszigetelt fogantyúk megelőzik az esetleges égési sérüléseket és lehetővé teszik a forró készülék mozgatását (nem kell konyhai kesztyűt használni)
Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
A fedő kiváló tömítése hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
Az elegáns nemesacél dizájn bármilyen konyhában megállja a helyét
Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birkahúsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez
Lassú főzés
modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát
zsiradék nélkül is lehet főzni
időt és pénzt takarít meg
lehetővé teszi a gőzben főzést, az olajban sütést, és a párolást is
kiváló ételeket készít az olcsóbb húsokból is
az alapanyagok nem égnek meg, az alacsonyabb hőmérsékleten az étel nem ég le
kevesebb vízzel lehet főzni a közös edényben
7 ok a lassan főző edény használatához
Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe. és hagyja a főzést a készülékre.
Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
A csomagolás tartalma: lassan főző készülék, 3 mm-es falvastagságú alumínium edénnyel, rozsdamentes acél gőzölő betét
Teljesítmény: 1 350 W