image
SZAFI REFORM PALEO BOLOGNAI LASAGNE ALAP 80G
1 299 Ft
 
 
 
 
 
 
SZAFI REFORM PALEO BOLOGNAI LASAGNE ALAP 80G
Cikkszám: 380931
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
1 299 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 15
DPD Pont nov. 18
Foxpost nov. 18
Packeta nov. 18
MPL Automata nov. 18
DPD Futár nov. 18
Posta Pont nov. 18
MPL Futár nov. 18
Expressz szállítás nov. 15
Nagy csomag nov. 20

Gluténmentes, hozzáadott cukortól és mesterséges aromától mentes bolognai és lasagne szósz alap.

Összetevők: 
paradicsompor, só, tápiókaliszt, édesítőszer: eritritol, paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregano, snidling, rozmaring, szegfűbors. 
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 1134 kJ (269 kcal)
Zsír: 1,2 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 65,6 g
 - amelyből cukrok: 18,8 g
 - amelyből poliolok: 14,1 g
Rost:10,9 g
Fehérje: 7,5 g
Só: 15,5 g

A szósz alap 100 g energiatartalmából 87 kJ / 22 kcal energia származik élelmi rostokból.
A szósz alap 100 g szénhidrát-tartalmából 14,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Bolognai recept: 
Hozzávalók (4-5 adaghoz): 

  • 800 g darált hús (vegánoknak: pl. padlizsán), 
  • 1 ek. olaj, 
  • 80 g Szafi Fitt bolognai alap, 
  • 4 dl víz 

Elkészítés
A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a bolognai port kikeverjük a 4 dl. vízzel. Végül a húsra öntjük a vízben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk. 

Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. darált padlizsánnal! 

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2023

Ajánló
image
SZAFI REFORM PALEO VADAS SZÓSZ ALAP ÉDESÍTŐSZERREL 80G
1 299 Ft
image
ÉLÉSKAMRA PALEO SOKMAGVAS BAGETT LISZTKEVERÉK 215G
1 399 Ft
image
PALEOLIT MUSTÁR ÉDESÍTŐSZERREL 480G
1 199 Ft
image
SZAFI REFORM PALEO CSOKIPUDINGPOR 70G
1 199 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.