PCX átvevő pont | nov. 26 |
Pi-technológia: egyszerű, de mégis nagyon komoly
Japán tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet 40 éve Japán tudósok fejlesztettek ki. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő, a testbe bekerülő folyadékokból. Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek, csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a sejtekbe beépíteni. A szervezetben működő, többszintű tisztítási és kezelési folyamatokon keresztülhaladt vizet nevezték el a Japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóelemének. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék állagával, tisztaságával és szerkezetével azonos.
Ásványianyag-tartalom:
Kálcium: 54 mg/l
Nátrium: 34,9mg/l
Nátrium: 30mg/l
Vas: 0,08mg/l
Hidrogén-karbonát: 397 mg/l
Nitrát/Nitrit nem kimutathatóak
Összes oldott ásványanyag: 516 mg/liter
Tricium: 0,5*
pH: 7,6
*50 évnél idősebb, védettrétegű víz!
Tárolás:
Napfénytől, túlzott hőhatástól és fagytól védett helyen javasolt tárolni.
Minőségét megőrzi a védjegyen feltüntetett időpontig.
Gyártó:
Duldner Albertné EV.
ÁNTSZ ENG. szám: 201585
OÉTI: 1831/1992