PCX átvevő pont | nov. 15 |
A méhpempő egy igazi biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának köszönhetően, hozzájárul az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános energiaszintet, erősíti az immunrendszert és fokozza a férfiasságot.
Az ApiLand tiszta méhpempő gyógyhatásai:
Összetevők:
Acetilkolin - fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében, 10 HDA sav - mely csak a méhpempőben található természetes formában, Aminósavak, Ásványi anyagok és nyomelemek, Lipidek és eszenciális zsírsavak, B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12
Felhasználási javaslat:
A minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6 hetes kúrát tartani.
Belsőleg:
Egymagában fogyasztva: Reggel éhgyomorra, 20-30 perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig.
Gyermekeknek - 0,5 g/nap, felnőtteknek - 1-2 g/nap
Mézben elkeverve 2%-os arányban: (például: 10g tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve)
Gyermekeknek - 1-2 teáskanál naponta, felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta
Ami a belső használatot illeti, a leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében.
Külsőleg:
Minőségi összetevő a bőr és a haj kozmetikai kezeléseiben.
Ami a külső használatot illeti, a méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulnak meg: serkenti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a különböző bőrbetegségek gyógyulását, normalizálja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó sorban kiemelkedő a ránctalanító hatása.
Tárolás:
Hűtőben, 2C és 6C között, tárolandó.
Figyelmeztetés:
Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 június