image
BIO MAGYAR MÉZ MANUFAKTÚRA AKÁCMÉZ 500G
3 999 Ft
 
 
 
 
 
 
BIO MAGYAR MÉZ MANUFAKTÚRA AKÁCMÉZ 500G
Cikkszám: 507989
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
3 999 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 23
DPD Pont dec. 30
Packeta dec. 30
Foxpost dec. 30
MPL Automata dec. 30
DPD Futár dec. 30
Posta Pont dec. 30
MPL Futár dec. 30
DPD Expressz dec. 23
Nagy csomag jan. 06

A mézek bestsellere, igazi Hungarikum! A legtöbbet fogyasztott méz hazánkban az akácméz, kellemes, enyhe íze és intenzív illata miatt a magyar háztartások kedvence. A Magyar Méz Manufaktúra BIO Akácméz folyékony állapotát hosszan megőrzi, mindennapi fogyasztásra, teába, kávéba, kenyérre, vagy akár önmagában is ajánljuk!

Az akácméz ismert fertőtlenítő, csonterősítő, immunerősítő hatásáról, de kiváló emésztési zavarok ellen, felső légúti megbetegedésekre, gyomorsav túltengésre. Alkalmazzák izomlazító, köhögéscsillapító, májregeneráló hatása miatt, valamint enyhíti a torokfájást és vérszegénység ellen is kiváló. Alacsony pollenkoncentrációja miatt allergiások is fogyaszthatják (fogyasztási mennyiségről konzultáljon allergológusával).  A fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek köszönhetően folyékony állapotú marad, nem kristályosodik be, a színe a fehértől a halványzöldes sárgáig terjed.

Összetevők
Az akácmézre jellemző, hogy a fruktóz (gyümölcscukor) tartalma sokkal magasabb, mint a glükóz (szőlőcukor) tartalma, ennek köszönhetően folyékony állapotú marad, nem kristályosodik be.

Allergének: virágpor

Tápérték (Kcal):304

Tárolás
Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten. Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45 C-os) italba tegyünk minősége megőrzésének érdekében.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 június
 

 

Ajánló
image
SZATMÁRI SZILVALEKVÁR 850G
4 199 Ft
image
CSATTOS PRÉMIUM SÁRGABARACK LEKVÁR 500G
3 799 Ft
image
MÉHKENYÉR FARM MÉHKENYÉR 100G
3 999 Ft
image
CSATTOS PRÉMIUM MANGÓLEKVÁR 500G
3 799 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.