PCX átvevő pont | dec. 06 |
Az édes rizs zamata.
A szirupgyártás folyamata:
A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat lebontják kisebbekké. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel besűrítik a szirupot, mely így csomagoláskész. Az elkészült szirupot különböző méretű tartályokba öntik.
Összetevők:
rizsliszt*, víz
*Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1370 kJ / 323 kcal
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 78,5 g
- amelyből cukor: 59,3 g
Fehérje: 0,9 g
Só: 0,36 g
Felhasználása:
cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely: Olaszország
Forrás: gyártó/forgalmazó 2020. szeptember