PCX átvevő pont | szept. 24 |
Kitűnő C-vitamin forrás! Íze zamatos, frissítő hatású. A C-vitaminon kívül még számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A népgyógyászat tapasztalata szerint a fekete ribizli vértisztító, kapilláris ereket javító hatású, segít a vérzékenységben szenvedőknek. Betegség után, a lábadozás idején a Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci fogyasztása javasolt. Kedvező gyömölcssav-tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól. Fogyasztása elősegíti az anyagcserét is. Gyümölcstartalom: min. 35% Élvezze a bio Feketeribizli Nektár zamatos ízét és kellemesen frissítő, gyümölcsös aromáját. A feketeribizli kitűnő C-vitamin forrás. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és segíti a vas felszívódását a szervezetben.
Összetevők: víz, bio feketeribizlilé, bio nyers nádcukor Átlagos tápérték 100 ml-ben Energia: 245 kJ (58 kcal) Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g Szénhidrát: 14 g - amelyből cukrok: 14 g Rost: 0,5 g Fehérje: 0,5 g Só: 0,03 g C-vitamin: 30 mg / 38%* *táplálkozási referenciaértékek %-a
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június