PCX átvevő pont | nov. 25 |
Kitűnő C-vitamin forrás! Íze zamatos, frissítő hatású. A C-vitaminon kívül még számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
A népgyógyászat tapasztalata szerint a fekete ribizli vértisztító, kapilláris ereket javító hatású, segít a vérzékenységben szenvedőknek. Betegség után, a lábadozás idején a Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci fogyasztása javasolt. Kedvező gyömölcssav-tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól. Fogyasztása elősegíti az anyagcserét is.
Gyümölcstartalom: min. 35%
Élvezze a bio Feketeribizli Nektár zamatos ízét és kellemesen frissítő, gyümölcsös aromáját. A feketeribizli kitűnő C-vitamin forrás. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és segíti a vas felszívódását a szervezetben.
Összetevők:
víz, bio feketeribizlilé, bio nyers nádcukor
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 245 kJ (58 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 14 g
- amelyből cukrok: 14 g
Rost: 0,5 g
Fehérje: 0,5 g
Só: 0,03 g
C-vitamin: 30 mg / 38%*
*táplálkozási referenciaértékek %-a
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június