PCX átvevő pont | nov. 15 |
A Fermentini fermentált savanyúságok természetesen erjesztett, tartósítószermentes, nem hőkezelt termékek. A Gyömbéres cékla-répa a céklarajongók nagy kedvence lett. Roppanós, vékony cékla és sárgarépa-csíkok, a gyömbér friss ízével keverve. Receptünk harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását.
A termék összetevőinek egyszerűsége (cékla, sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
A gyömbéres répához hasonlóan mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként szeretjük, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Összetevők:
cékla, sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 208 kJ/49 kcal
Zsír: 0,3 g,
- melyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 9,5 g,
- melyből cukrok: 7,5 g
Fehérje: 1,2 g
Só: 2,3 g
Hogyan fogyaszthatod a fermentált finomságodat
Tárolás:
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. szeptember