PCX átvevő pont | nov. 25 |
Ismerős csalamádé íz, és mégis van benne valami egészen újszerű. A klasszikus csalamádé alapanyagokat (káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és babérlevél) egy adag aszalt sárgabarackkal bolondítottuk meg, ami egyrészt segít beindítani az erjedést másrészt szerintünk zseniális ízharmóniát hoz létre az üvegben. A végeredmény egy savanyú és selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak is a kedvence lett. A természetes fermentálásnak köszönhetően, mint minden termékünk cukor- és tartósítószermentes, így cukorbetegek és inzulin-rezisztenciával küzdők étrendjébe is beilleszthető.
Összetevők:
káposzta, sárgarépa, hagyma, TV paprika, só, aszalt kajszibarack, babérlevél
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 166 kJ/40 kcal
Zsír: 0,3 g,
- melyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 6,4 g,
- melyből cukrok: 5,9 g
Fehérje: 1,5 g
Só: 3 g
Felhasználás:
Fogyasztását főleg szendvicsek, vagy főételek mellé javasoljuk, bár van olyan ismerősünk, aki csemegeként magában fogyasztja.
Tárolás:
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023 március