image
NETAMIN NATÚR BORSÓFEHÉRJE 500G
5 298 Ft
 
 
 
 
 
 
NETAMIN NATÚR BORSÓFEHÉRJE 500G
Cikkszám: 748405
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
5 298 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 31
DPD Pont jan. 06
Packeta jan. 06
Foxpost jan. 06
MPL Automata jan. 06
DPD Futár jan. 06
Posta Pont jan. 06
MPL Futár jan. 06
DPD Expressz dec. 31
Nagy csomag jan. 08

Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein!

A borsófehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. A borsó fehérje aminosav profilja kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat), elenyésző mennyiségű szénhidrátot és zsírt, valamint 0% koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően tökéletes megfelel az aktív, egészséges életmódot követő embereknek.

A borsófehérje könnyen emészthető, nem okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos! A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni. Várandós és szoptató kismamák is biztonsággal fogyaszthatják, a kiegyensúlyozott és változatos étrend kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény kielégítésére. A legújabb kutatások szerint terhesség idején napi 1,7-1,8 g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet szükség.

Összetevők:
Borsóból kinyert természetes borsófehérje

Allergének
Olyan gyárban készül, ahol feldolgoznak dió - és mogyoróféléket.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 406 kCal
Zsír 6%
Szénhidrát 3%
Fehérje 80%

Átlagos tápérték 1 adagban:
Energia 134 kCal
Zsír 2g
Szénhidrát 1g
Fehérje 27g

Aminosav profil:
Glutamát 13,8%
Prolin 4,31%
Aszparaginsav 9,18%
Leucin* 6,44%
Alanin 3,7%
Arginin 6,29%
Lizin* 6,32%
Valin* 4,31%
Izoleucin* 2,74%
Tirozin 2,39%
Fenil-alanin* 3,57%
Szerin 4,19%
Treonin* 3,54%
Cisztein 1,65%
Hisztidin* 2,14%
Glicin 3,24%
Methionin* 1,36%
Triptofán* 0,85%
*a 9 esszenciális aminosav

Felhasználási javaslat:
Keverjen el 3 púpozott evőkanál fehérjeport 3 dl vízben vagy sovány/növényi tejben. Ízesítse ízlés szerint. Használható sütemények, főzelékek, pudingok vagy bármilyen más étel készítéséhez.

A borsófehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget. 

Adagolás
Fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez. 

Tárolás:
Száraz, hűvös, sötét helyen tartandó, gyermekek elől el kell zárni!

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 október

Ajánló
image
BIO TERRA NATURA EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ 500ML
5 099 Ft
image
BIO BIONA KÓKUSZOLAJ 610ML
5 099 Ft
image
BIO ORGANIQA 100 CSOKOLÁDÉ-MACA VEGÁN FEHÉRJE 400G
5 298 Ft
image
BIO BIOMENÜ RIZSFEHÉRJE POR 400G
5 499 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.