PCX átvevő pont | nov. 19 |
Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve.
A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla jellegzetes zamata is. Ezeken kívül tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt, petrezselymet és sót. A-vitamin provitaminjában, B1- és C-vitaminban igen gazdag. A szervezet jódellátásának javításához a zöldséglevet jódozott étkezési sóval fűszerezik. Kalóriaszegény, ezért fogyókúrához, lékúrákhoz is kitűnő. Fáradtság, fásultság esetén már egy pohár fogyasztása is felfrissít.
Összetevők:
bio paradicsom-, bio sárgarépa-, bio cékla-, bio uborka-, bio zeller-, bio savanyúkáposztalé (bio fehérkáposzta, tengeri só), bio hagyma, tengeri só, bio petrezselyem, bio bazsalikom, bio lestyán, bio kapor, bio citromlé
Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 77 kJ (18 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 3 g
- amelyből cukrok: 3 g
Rost: 0,8 g
Fehérje: 0,7 g
Só: 0,75 g
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június