PCX átvevő pont | dec. 30 |
A Fermentini fermentált savanyúságok természetesen erjesztett, tartósítószermentes, nem hőkezelt termékek. A gyömbéres répa a fermentált zöldség fogyasztásával ismerkedők kedvence lehet.
Mi van az üvegben Roppanós, vékony sárgarépa-csíkok a gyömbér friss ízével keverve, ráadásul a fermentálás természetes módon a vitamin- és ásványianyag tartalmat is megőrzi. A gyömbér elveszíti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, de a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik ennek a fűszernövénynek a fogyasztását.
A termék összetevőinek egyszerűsége (sárgarépa, ivóvíz, gyömbér és só) kiválóan alkalmassá teszi a különböző diétákban való felhasználásra és kisgyermekek étrendjének kiegészítésére is.
Összetevők:
sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 192 kJ/46 kcal
Zsír: 0,2 g,
- melyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 8,2 g,
- melyből cukrok: 5,0 g
Fehérje: 1,2 g
Só: 2,5 g
Felhasználási javaslat:
Mi leginkább salátába keverve vagy köret kiegészítéseként szeretjük, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Tárolás:
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.